Abordarea noastră

Creativi, veseli, pasionați – atât noi cât și clienții noștri.

Un mic salon cu ambiții uriașe, stiliști pricepuți și rezultate excepționale – asta spunem despre theHair. Și suntem gata să te convingem cu profesionalism și entuziasm, prin felul în care ne vedem afacerea ca pe o extensie a pasiunii noastre pentru stil și eleganță, pentru creativitate și îndrăzneală.

Iubim provocările, acordăm atenție nevoilor tale, nu ezităm să-ți spunem ce credem că te favorizează. Creăm formele și culorile potrivite pentru tine și o facem cu plăcere și ușurință… după nenumărate ore de pregătire și cursuri, uneori chiar și cu cei mai buni din domeniu. Bineînțeles că te vom „răpi” pentru câteva ore, dar la final vei pleca cu un look fresh și o dispoziție bună.

Unii ar putea spune că lucrăm în domeniul coafurii și cosmeticii, dar noi știm că lucrăm în domeniul încântării. Și că, de fapt, vei reveni la noi nu numai pentru coafură și machiaj, ci și pentru inspirație.

Cristian Linieru
– Fondator și Director Creație –
SERVICIILE NOASTRE: STILARE PĂR • TRATAMENT PĂR • MACHIAJ • UNGHII • CONSILIERE

Salonul nostru

Este confortabil, practic și foarte bine echipat. Vino să ne vizitezi!

Ne poți găsi în centru, pe Calea Dorobanților 220-222. Ne poți suna la +40 21 230 31 61 sau +40 722 933 854.

Valorile noastre

Ce ne face să fim speciali?

Credem că frumusețea este diferită pentru fiecare femeie și a ajunge la look-ul creat nu trebuie să fie un chin zilnic. De aceea lucrăm după un plan, dar adaptăm întotdeauna look-ul ținând cont de caracteristicile unice ale individului și nevoile acestuia în realizarea look-ului.
Noi nu inventăm stiluri, ci tăiem o formă care rămâne în păr, făcând-o simplu de recreat în fiecare zi. Scopul nostru este evidențierea frumuseții individuale și atingerea ei în practică, zi de zi. Asta facem la The Hair, îți croim look-ul.

CE FACE CA UN LOOK AL PĂRULUI SĂ FIE REMARCABIL

La The Hair creăm look-uri sofisticate care sunt precise tehnic și șic. Look-uri contemporane cu o mișcare naturală și ușor de recreat zi de zi acasă.

 

ÎȚI PUNEM ÎN EVIDENȚĂ TRĂSĂTURILE CELE MAI BUNE

Uneori poți anticipa, alteori te surprindem. Dar look-urile noastre subliniază direct trăsăturile feței, obținând astfel cea mai bună versiune a ta.

 

FĂRĂ GREUTATE, ADUCEM PĂRULUI TĂU LUCIU ȘI MIȘCARE

La The Hair exemplul de stil este tunsoarea propusă. Tăiem forma în păr astfel încât să nu ai nevoie de multe produse de styling pentru a aranja părul. Așa că poți să îți treci mâinile prin păr ori de câte ori vrei și părul va reveni la forma tăiată.

 

E REALIZABIL ÎN FIECARE ZI

O tunsoare și o culoare realizată la The Hair, face că ritualul de spălat și uscat al părului să fie mult mai ușor. Vei folosi mai puține produse și vei obține look-ul ideal în mai puțin timp.

 

LOOK-UL VA ȚINE TOATĂ ZIUA ȘI ÎNCĂ PUȚIN

Te va surprinde că nu va fi necesar să îți aranjezi părul în fiecare dimineață sau să te preocupi că la prânz nu mai stă. Look-ul The Hair e făcut să reziste și oamenii îți vor spune cât de bine arată și după câteva săptămâni de când a fost făcut.

ESTE ÎNCĂ ACOLO ȘI CÂND TE DEZBRACI

Când renunți la haine, bijuterii și make-up, rafinamentul și frumusețea look-ului The Hair rămân cu tine.

 

PĂRUL TĂU ESTE UNIC

O imagine excelentă în salonul nostru începe cu clientul. Studiem trăsăturile individuale, caracteristicile părului și, nu în ultimul rând, stilul personal. Astfel fiecare culoare, tunsoare și styling oferă un look final individual.

 

LOOK-UL EXCELENT ÎNCEPE CU TINE

Forma feței și osatura ei, tonul pielii tale, stilul și gesturile tale, poate și felul în care te porți ne ghidează către rezultatul final. Culoarea, tunsoarea, coafura sunt doar părți ale unui întreg.

 

PRODUSUL NOSTRU ȘI EXPERIENȚA LUI

Tunsorile realizate cu precizie îmbunătățesc caracteristicile individuale. Culorile bine alese complimentează forma tunsorii. Produsele de îngrijire și styling, protejează părul, îl întăresc și îi oferă o strălucire naturală, îi oferă control și mișcare vizibilă. Toate acestea sunt gândite pentru a putea fi reprodus întreg look-ul și acasă, cu ușurință, zi de zi.

 

SIMTE-TE PRIVILEGIAT

The Hair, prin imaginea creată, te invită într-o lume avansată a esteticii. The Hair îți dă satisfacția de a fi cea mai bună versiune a ta în materie look. Ai ajuns și ai realizat potențialul de frumusețe maximă doar prin părul proiectat exclusiv în jurul tău.

Echipa noastră

Îți dai seama imediat că iubim ceea ce facem.

_MG_3862 _b

Cristian Linieru. A înțeles că, dacă ai abilitățile potrivite într-o profesie, vei fi mereu căutat. Și știe că nu te poți opri niciodată din învățat, dacă vrei cu adevărat să rămâi performat. Deci, ritmul lui e nebun 🙂 ...Iar pozitivitatea lui e contagioasa.
Iubește Londra pentru cultură și studiu. Face parte din echipa profesională Londa din 2009. A fondat The Hair în 2012.

Cristian

Director de Creație
ComingSoon-Blur

Mirela Codreanu. Formată la renumita școală britanică de machiaj „Greasepaint”, calificată în machiaj de teatru, film și televiziune, machiaj fashion și aerografie, Mirela are un portofoliu care include clienți precum Săptămâna Modei din Londra, Parah Milano, Channel 4 London, BBC, precum și creatori de modă și fotografi renumiți.

Mirela

Make-Up Artist
ComingSoon-Blur

Updating soon

Updating soon

Stylist
ComingSoon-Blur

Updating soon

Updating soon

Stylist
ComingSoon-Blur

Updating soon

Updating soon

Stylist
ComingSoon-Blur

Updating soon

Updating soon

Stylist